Design i både inredning och kläder

Vi svenskar är kända för att vara mycket designmedvetna både när det kommer till mode och inredning och även om inte alla har ett intresse av att bära dyra designplagg eller köpa designstolar till hemmet för åttiotusen kronor styck så har de flesta svenskar relativt bra koll på vilka designers som gör vad.

Design i hemmet

En inredningsstil som blivit väldigt populär, kanske framförallt i sommarstugor, och ganska förklarligt även på båtar, är den marina design- och inredningsstilen som man ser mycket i bland andra märket Newports design men även från Gant och Hilfiger. På internet finns ett flertal återförsäljare till Newport-produkter som lakan, kuddar, morgonrockar och mycket mer. En bra och seriös sida att shoppa från är Levhemma.se där du hittar ett stort utbud av julklappar och smarta prylar för alla. Oavsett om du är på jakt efter en lyxig morgonrock eller ett par snygga kvalitetslakan så hittar du dem garanterat på Levhemma. För dig som vill ge bort ett snyggt set lakan följer du bara länken http://www.levhemma.se/newport-big-stripe-paslakan för att hitta de kvalitativa och tidlöst designade Newport-lakanen. Ett bra exempel på den perfekta julklappen till den design, inredning eller marin-galna vännen. Eller varför inte skämma bort dig själv med ett par snygga, lyxiga och kvalitativa Newport-lakan i julklapp?

Mode och design

När det kommer till mode finns det otroligt många olika designers, prisklasser och stilar och bara man sitter på en uteservering en dag så ser man hur många variationer på klädstilar människor i vår vardag verkligen har. Medan vissa hittar sin stil relativt tidigt i livet och sedan håller fast vid den i många år trots det skiftande modet så är andra mer sökande i sin stil och hakar gärna på varenda trend och byter klädstil och garderob stup i kvarten. Modet förändras otroligt snabbt och ibland hinner man knappt spara ihop till ett klädesplagg förrän det helt plötsligt är omodernt. Om man inte är superrik men ändå vill vara modern är det ett tips att ha en relativt klassisk och neutral klädstil som fungerar år efter år och istället följa modet via detaljer som smycken, skor, väskor och material som är lättare att byta ut än hela basgarderoben.