Vanligt med städhjälp

Ibland undrar man om det inte finns en vettig anledning till att allt fler söker på ju “fönsterputs Stockholm” ute på nätet? Och visst finns det ju en bra förklaring till just detta! För med tanke på hur lata många av Stockholmarna där ute har blivit med åren, är det inte konstigt att allt fler väljer att anställa personlig städhjälp eller fönsterputsare om det så krävs.

Och om sanningen ska fram så är det väl knappast bara i Stockholm som detta fenomen börjar sprida sig, även i fler delar av Sverige anställer man städhjälp åt höger och vänster. Kanske måste vi kanske acceptera detta allt mer och faktiskt erkänna för oss själva att många där ute behöver hjälp med städningen där hemma.

Det behöver kanske inte alltid handla om just lathet eller översittarfasoner. Kanske är man en ensamstående mamma med tre barn och behöver helt enkelt bli avlastad från vissa uppgifter i vardagen, bland dessa just städning. För även om vi alla innerst inne kan städa om vi så vill, finns det helt enkelt folk som inte har tid att få in det naturligt i sitt schema varje vecka. Och hellre ett rent och hälsosamt hem, än ett hem man aldrig hinner städa ordentlig som är fullt av dammråttor överallt. Där kan vi väl nog ändå alla vara överens?